Installatiebedrijf

Nelis Installatiebedrijf verzorgt jouw volledige ondersteuning op vlak van nieuwbouw en renovatiewerken. Ben je projectontwikkelaar, architect of ga je zelf (ver)bouwen? Dan is Nelis Installatiebedrijf jouw partner aan huis.

Verwarming

Op zoek naar een nieuwe gas of mazoutketel, radiatoren of vloerverwarming? Onze experten geven jou het juiste advies en installeren aan huis. Boek gerust een afspraak in onze shop voor een persoonlijk advies.

Hernieuwbare energie

Samen zetten ze in op duurzame energie. Wij adviseren jou graag omtrent de mogelijkheden van warmtepompen en zonneboilers. Afhankelijk van jouw situatie kunnen zij zowel de materialen leveren als installeren of begeleiden in de zelfplaatsing.

Sanitair

Met Nelis Vakhandel hebben we een ruim aanbod aan sanitaire toestellen, leidingen en afvoer. Ons installatiebedrijf adviseert een optimale oplossing en installeert en onderhoudt aan huis.

Ventilatie

Nieuwe ventilatie aanbrengen in een bestaande woning of nieuwbouw? Welk systeem is voor jou het beste? C+ of D-systemen? Wij adviseren jou graag aan huis. Neem snel contact op voor een offerte. Thuis geleverd en geïnstalleerd!

(Regen)Waterpompen

Nood aan opvang van regenwater of droogleggen van kelders? Kom dan gerust eens langs in onze shop en ontdek ons aanbod aan waterpompen en oplossingen.

Airco

Zowel voor professionele als particuliere doeleinden bieden wij met Nelis Installatiebedrijf oplossingen rond airconditioning. Contacteer ons voor een een plaatsbezoek en ontvang een gepersonaliseerde offerte.